Gangsterliv : brotten, gänget och livet på gatan / av Jacob Härnqvist om Sam Ho.

232323
Bok:Gangsterliv : brotten, gänget och livet på gatan / av Jacob Härnqvist om Sam Ho.:2021:Pocketutgåva Bok Gangsterliv : brotten, gänget och livet på gatan / av Jacob Härnqvist om Sam Ho.
Gangsterliv : brotten, gänget och livet på gatan / av Jacob Härnqvist om Sam Ho.
Av: Härnqvist, Jacob 1969- (Författare/medförfattare)
Utgivningsår: 2021
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Upplaga: Pocketutgåva
Förlag: Norstedts
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Som barn var Sam rädd för sin pappas våld, for illa av djup fattigdom och flydde in i kriminalitet och droger. Som vuxen är Sam vicepresident för ett av Malmös mest fruktade kriminella gäng: Original Gangsters. Längs vägen har han blivit både pappa och tung missbrukare - och fängelsekund. I Original Gangsters bär Sam vapen och skyddsväst dygnet runt. Våldet styr och lojaliteten mot gänget är allt. När gänglivet får ett abrupt slut rasar Sams tillvaro samman och han hamnar på gatan som hemlös. För att överleva måste han stjäla mat, göra inbrott och sova i trappuppgångar. För att stå ut bedövar han sig med allt tyngre droger. En natt i häktet inser Sam att han måste förändra sitt liv - eller gå under. Där börjar den hårda vägen mot ett helt nytt liv. Utan våld, droger och vapen. Hittills har samhället inte kunnat hjälpa honom. Ska han klara förändringen på egen hand? Kan han bryta med sin destruktiva sida? Och kan han försonas med sitt förflutna - och med alla han skadat längs vägen? Jacob Härnqvist är journalist och författare, bosatt i Malmö. Han har djupintervjuat Sam Ho, som idag arbetar som biträdande verksamhetschef på ett behandlingshem och är en flitigt anlitad föreläsare.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

243644
Av: Salihu, Diamant
231262
Av: Graah-Hagelbäck, Kristian
202374
Av: Brising, Ola
193969
Av: Cederquist, Caroline
203164
Av: Wegelius, Jakob
84595
Av: Linnell, Stig
235501
Av: Cetin, Evin
49749
Av: Crafoord, Birgitta
25191
240182
Av: Jeridi, Sammy
72133
Av: Karlsson, Sven Olov
237544
Av: Sehlstedt, Kicki
195538

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar