Den oskyldiga bedragerskan [Elektronisk resurs] : en spänningsroman / Johan Elfner.

222246
E-bok:Den oskyldiga bedragerskan [Elektronisk resurs] : en spänningsroman / Johan Elfner.:2021. E-bok Den oskyldiga bedragerskan [Elektronisk resurs] : en spänningsroman / Johan Elfner.
Den oskyldiga bedragerskan [Elektronisk resurs] : en spänningsroman / Johan Elfner.
Av: Elfner, Johan
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Ordalaget BokförlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
"Det är rappt och kul... Johan Elfners författarskap är driftigt och underhållande, med en skarp blick för människors karaktärsdrag." BTJ, Annette Larsson "Fräcka kupper, storslagna miljöer, överraskande vändningar och massor av charm. Johan Elfner skriver med högt tempo och en rejäl glimt i ögat. Här finns romanpersoner som jag vill följa länge!" Ann Ljungberg " Skrattade högt ett par ggr... Skruvad och underhållande. Vill helt klart läsa mer om Maria som är den "Oskyldiga bedragerskan". Lättläst sommardeckare till semestern." Pia, Akademibokhandeln "Jag vill skilja mig", hade Maria tänkt säga, men det blev: "Mera kaffe?" Så börjar Den oskyldiga bedragerskan . Maria och Jan har varit gifta i många år och nu räcker det, tycker Maria. Hon vill göra sig fri från den själviske Jan och det instängda, ytliga liv de lever i London där karriär och pengar styr. Hon har levt i skuggan av Jan tillräckligt länge och är trött på hans yviga liv med sprit och otrohet. Jan har å sin sida ådragit sig ekonomiska problem, och för att lösa detta planerar han en sista semester för dem till Alperna, en semester som slutar med förskräckelse. Härifrån utvecklas ett händelseförlopp som tar oss till London och Portugals vilda kust och en kamp mellan liv och död på yachten Portugals Pärla. Alla inblandade i Den oskyldiga bedragerskan har sin egen agenda och vrider på sanningen, bryter mot lagen och går över lik för sitt eget bästa. Den oskyldiga bedragerskan är en rolig, sprudlande, vindlande och spännande historia. Runt varje hörn händer nya saker. Första delen i en planerad serie om Maria Berg. JOHAN ELFNER har även gett ut Monsterstationen: Kvart över dimman och Monsterstationen: Katinka och pesten för barn och ungdom på Ordalaget Bokförlag samt vuxenromanen Dödsäsong på annat förlag./Innehållsbeskrivning från Elib.
Maria och Jan har varit gifta i många år och nu vill Maria göra sig fri från den själviske Jan och det ytliga liv de lever i London där karriär och pengar styr. Jan har å sin sida ådragit sig ekonomiska problem, och för att lösa detta planerar han en sista semester för dem till Alperna. Härifrån utvecklas ett händelseförlopp som tar oss till London och Portugals vilda kust och en kamp mellan liv och död på yachten Portugals Pärla./Btj.

Andra titlar av samma författare

214779
Av: Elfner, Johan
185487
Av: Elfner, Johan

Liknande titlar

168952
Av: Nabokov, Vladimir
137372
Av: Ingemarsson, Kajsa
146466
Av: King, Stephen
213367
Av: Rockborn, Erika
155584
Av: Kincaid, Jamaica
135788
Av: Johansson, Per
138021
Av: Thorvall, Kerstin
137365
Av: Alvtegen, Karin
194706
Av: De Faire, Claes
147795
Vi
Av: Nicholls, David
153491
Av: Delacourt, Grégoire
161244
Av: Olmi, Véronique
197290
Av: Rockborn, Erika
135964
Av: Canetti, Elias

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar