Mälaren runt / text: Lo Bäcklinder ; foto: Rodrigo Paras ; form: Ann Olander.

220794
Bok:Mälaren runt / text: Lo Bäcklinder ; foto: Rodrigo Paras ; form: Ann Olander.:[2021]. Bok Mälaren runt / text: Lo Bäcklinder ; foto: Rodrigo Paras ; form: Ann Olander.
Mälaren runt / text: Lo Bäcklinder ; foto: Rodrigo Paras ; form: Ann Olander.
Av: Bäcklinder, Lo, 1964-
Utgivningsår: [2021].
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Isaberg förlag
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
En röd bil, en nyfiken skribent och en fotograf som aldrig tröttnar på att försöka få till den ultimata bilden - med de förutsättningarna gav sig Lo Bäcklinder och Rodrigo Paras ut på vägarna för att hitta de bästa smultronställena runt Mälaren. De hittade överdådiga kakbufféer, surdegspizzor utan motsvarighet och gårdsbutiker som man inte vill lämna för att åka hem igen. Men det mest bestående avtrycket är mötet med alla dessa engagerade människor som skapat platserna där vi andra får hämta ny energi. Följ med på en resa fylld av utflyktsmål, recept och vackra bilder!.
En röd bil, en nyfiken skribent och en fotograf som aldrig tröttnar på att försöka få till den ultimata bilden - med de förutsättningarna gav sig Lo Bäcklinder och Rodrigo Paras ut på vägarna för att hitta de bästa smultronställena runt Mälaren. De hittade överdådiga kakbuff$SSSSSS/eer, surdegspizzor utan motsvarighet och gårdsbutiker som man inte vill lämna för att åka hem igen. Men det mest bestående avtrycket är mötet med alla dessa engagerade människor som skapat platserna där vi andra får hämta ny energi. Följ med på en resa fylld av utflyktsmål, recept och vackra bilder!.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

168900
Av: Bergqvist, Kjell
118215
Av: Bothmer, Helena von
195239
Av: Eliasson, Ingrid
19673
Av: Yale, Pat
316
Av: Buford, Bill
106890
Av: Eriksson, Kristina
90560
Av: Söderpalm, Annika
196105
Av: Svensson, Paul
98375
Av: Eriksson, Leif
95804
Av: Karlsson, Bengt
55090
Av: Kindblom, Maria
1470
Av: Kindblom, Maria
219619
Av: Gosling, Sharon

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar