Narcissism och psykopati : en bok om dem som aldrig blir lyckliga på riktigt - och deras barn / Eva Träff.

219684
Bok:Narcissism och psykopati : en bok om dem som aldrig blir lyckliga på riktigt - och deras barn / Eva Träff.:[2020]. Bok Narcissism och psykopati : en bok om dem som aldrig blir lyckliga på riktigt - och deras barn / Eva Träff.
Narcissism och psykopati : en bok om dem som aldrig blir lyckliga på riktigt - och deras barn / Eva Träff.
Av: Träff, Eva, 1978-
Utgivningsår: [2020].
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: [Vulkan]
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Jag kommer aldrig att vara tyst. Oavsett vad någon säger till mig så kommer jag aldrig att tystna. För om vi tystnar när vi har något viktigt att berätta, så blir världen lite sämre. Varje gång.Jag är ett maskrosbarn. Min far var narcissistisk, men jag skriver böcker om barn och självkänsla. Jag som barn fick inte tillräcklig hjälp att växa, men jag arbetar varje dag med just detta. Att barn ska få bli självständiga i tanken. Hitta lycka och glädje som språngbräda inför livet. Det är det jag lever för, min mening. Om man får en citron, alltså en negativ upplevelse i livet, ska man göra saft av den har jag hört. Göra något bra med det. Jag försöker hela tiden att göra saft av mitt livs citroner. Pappa dog med citronerna i handen, förgiftad av livets gång, och det gör mycket ont i mitt hjärta att tänka på det.Här är en bok om ett tragiskt livsöde, eller egentligen många. Livsöden som med tidig uppmärksamhet och kunskap kanske hade kunnat få bättre slut. Oavsett vad du hade tyckt, pappa, om att jag skriver den här boken, så handlar den om det som tog ditt liv ifrån dig. Den här boken är till dig, var du än är.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

211512
Av: Lundberg, Alicia
198301
Av: Sörman, Karolina
165343
153680
Av: Nilson, Gunilla
95173
Av: Näslund, Görel Kristina
24573
Av: Johansson, Helen
82403
Av: Alphonce, Elisabet
4900
148939
Av: Aspelin, Mikaela
166817
Av: Karterud, Sigmund
174792
Av: Gustavson, Christina
74409
Av: Gustavson, Christina
155056

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar