När nyfikenhet, driv och kreativitet möts : bibliotekariens roll som producent och utvecklare / redaktörer: Carina Heurlin och Christine Wallén, Kungliga biblioteket.

217814
Bok:När nyfikenhet, driv och kreativitet möts : bibliotekariens roll som producent och utvecklare / redaktörer: Carina Heurlin och Christine Wallén, Kungliga biblioteket.:[2021]. Bok När nyfikenhet, driv och kreativitet möts : bibliotekariens roll som producent och utvecklare / redaktörer: Carina Heurlin och Christine Wallén, Kungliga biblioteket.
När nyfikenhet, driv och kreativitet möts : bibliotekariens roll som producent och utvecklare / redaktörer: Carina Heurlin och Christine Wallén, Kungliga biblioteket.
Utgivningsår: [2021].
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Kungliga biblioteket
Anmärkning:
Enligt utgivaren publicerad 2021.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Kompetens, nyfikenhet, initiativförmåga och driv. Det är teman som förenar alla texter i den här antologin. Vad som också är gemensamt är skribenternas ambition att utveckla biblioteksverksamheterna de verkar inom. Det här är den tredje och avslutande delen i en triologi över bibliotekariens yrke och olika roller. Serien är en del i Kungliga bibliotekets arbete med att göra djuplodande temastudier av bibliotekarieprofessionen. Den första delen, Bortom förlägenheten, utgick från bibliotekariens roll som pedagog. Den andra delen, Världen där utanför, fokuserade på rollen som omvärldsbevakare. Nu får vi en inblick i bibliotekariens roll som producent och utvecklare av bibliotekens olika verksamheter. Välkomna in i bibliotekariens mångfacetterade värld: När nyfikenhet, driv och kreativitet möts. Bibliotekariens roll som producent och utvecklare.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar