Amanda & Ila : Vad som än händer [Elektronisk resurs].

217694
E-bok:Amanda & Ila : Vad som än händer [Elektronisk resurs].:2021. E-bok Amanda & Ila : Vad som än händer [Elektronisk resurs].
Amanda & Ila : Vad som än händer [Elektronisk resurs].
Av: Timgren, Katja
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: AlfabetaElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
När Sabina först kommer till stallet med sin ponny Casper blir Amanda inte ens glad. I skolan är det ingen som gillar Sabina, men sommaren går och hon visar sig vara någon helt annan än den Amanda trodde. Amanda får den kompis hon har längtat efter, och äntligen har hon och hennes häst Ila några att rida tillsammans med. Men så börjar Alex och Olivia och dom andra i gänget från skolan skicka hotfulla mess till Sabina. De säger att Sabina borde dö. Och att de ska komma till stallet. Amanda & Ila : Vad som än händer är en berättelse om vänskap och hästar. Om att vara den som ser någon mobbas. Om att inte veta vad man ska göra. Om en vänskap som övergår i kärlek. Om en sommar när barndomen tar slut./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

173684
Av: Timgren, Katja
162132
Av: Timgren, Katja
143842
Av: Timgren, Katja
201448
Av: Timgren, Katja

Liknande titlar

Om författaren

Loading...

Språk

Sök vidare

Taggar