Villebråd : Immigration, islam och kvinnors rättigheter [Elektronisk resurs].

217595
E-bok:Villebråd : Immigration, islam och kvinnors rättigheter [Elektronisk resurs].:2021. E-bok Villebråd : Immigration, islam och kvinnors rättigheter [Elektronisk resurs].
Villebråd : Immigration, islam och kvinnors rättigheter [Elektronisk resurs].
Av: Hirsi Ali, Ayaan
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Fri Tanke FörlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Varför talar vi så lite om det ökade sexuella våldet i Europa? Och varför är det tabu att diskutera problemet i relation till den ökade invandringen av unga män från muslimska länder? Ayaan Hirsi Ali menar att det pågår en tyst men genomgripande urholkning av kvinnors rättigheter i delar av Europa. Hon har själv flytt förtryck och menar inte att invandringen måste upphöra, utan att kraven på assimilering och integration måste öka i kraft. Framförallt måste vi sluta att tabubelägga ämnet, annars riskerar vi att populister och andra högergrupper får monopol på debatten. "Villebråd" avslöjar en europeisk kris. Om inte utvecklingen stoppas riskerar framstegen för jämställdhet och kvinnors rättigheter att gå bakåt - längre än vad $kmetoo-rörelsen har fört dem framåt./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

154738
Av: Hirsi Ali, Ayaan

Liknande titlar

Om författaren

Loading...

Språk

Sök vidare

Taggar