Vardagshjältarna och Trollkarlen Tyst [Elektronisk resurs] / Elaine Eksvärd & Emily Ryan.

217205
E-ljudbok:Vardagshjältarna och Trollkarlen Tyst [Elektronisk resurs] / Elaine Eksvärd & Emily Ryan.:2021. E-ljudbok Vardagshjältarna och Trollkarlen Tyst [Elektronisk resurs] / Elaine Eksvärd & Emily Ryan.
Vardagshjältarna och Trollkarlen Tyst [Elektronisk resurs] / Elaine Eksvärd & Emily Ryan.
Av: Eksvärd, Elaine
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: Bonnier CarlsenElib [distributör]
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Retorikexperten Elaine Eksvärd lär barn att prata om svåra saker. Syskonen Monique, Max och Maya har tröttnat på att deras föräldrar aldrig lyssnar på dem och önskar att de bara försvann. Poff! Så är föräldrarna plötsligt försvunna. De har blivit kidnappade av Trollkarlen Tyst och hålls nu fängslade i en magisk och mycket tyst skog! Kan Monique, Max och Maya hitta modet och styrkan inom sig för att lyckas hämta hem mamma och pappa igen, även om det innebär att de måste hitta de rätta orden och stå upp emot Trollkarlen Tyst? Detta är en bok som vill inspirera barn till att sätta ord på det som är svårt, och som också lär vuxna att ställa frågor på ett sätt som får barn att vilja prata. Elaine Eksvärd är föreläsare och grundare av företaget Snacka snyggt samt den ideella föreningen Treskablinoll, som jobbar förebyggande mot sexuellt utnyttjande av barn. Hon har tidigare skrivit böcker för vuxna om hur man blir en bättre talare eller genomskådar härskartekniker. Boken om vardagshjältarna är hennes barnboksdebut. Elaine brinner för att ge barn och vuxna kunskap och tekniker för att hitta sin egen röst och stå upp för sig själva och andra som inte har möjligheten att göra sig hörda. Emily Ryan är illustratör, serietecknare och webbdesigner. Ur hennes penna flödar magiska världar fyllda av känslor och underbara växter./Innehållsbeskrivning från Elib.
Syskonen Monique, Max och Maya har tröttnat på att deras föräldrar aldrig lyssnar på dem och önskar att de bara försvann. Poff! Så är föräldrarna plötsligt försvunna. De har blivit kidnappade av Trollkarlen Tyst och hålls nu fängslade i en magisk och mycket tyst skog. Kan syskonen hitta modet och styrkan för att lyckas hämta hem föräldrarna, även om det innebär att de måste hitta de rätta orden och stå upp emot Trollkarlen Tyst?/Btj.

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

146016
Av: Storck, Åsa
197053
Av: Wingate, Lisa
211664
Av: Engström, Thomas
209995
Av: Riordan, Rick
181798
Av: Pullman, Philip
186751
Av: Baum, L. Frank
213133
210066
Av: Riordan, Rick
210062
Av: Riordan, Rick
159799
Av: Bergström, Patrik
159800
Av: Bergström, Patrik
159795
Av: Bergström, Patrik
159797
Av: Bergström, Patrik

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar