Sköldpaddskanonen [Elektronisk resurs] / Bobbie Peers ; illustrerad av Sandra Steffensen ; översättning: Sofia Nordin.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
216708
E-bok:Sköldpaddskanonen [Elektronisk resurs] / Bobbie Peers ; illustrerad av Sandra Steffensen ; översättning: Sofia Nordin.:2021. E-bok Sköldpaddskanonen [Elektronisk resurs] / Bobbie Peers ; illustrerad av Sandra Steffensen ; översättning: Sofia Nordin.
Sköldpaddskanonen [Elektronisk resurs] / Bobbie Peers ; illustrerad av Sandra Steffensen ; översättning: Sofia Nordin.
Av: Peers, Bobbie
Utgivningsår: 2021.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Bonnier Carlsen
Anmärkning:
E-bok.
Originaltitel: Skilpaddekanonen
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Ett knasroligt, lättläst och spännande äventyr i en värld där allt kan hända!Ella och Felix kraschlandar i öknen och undrar varför det helt plötsligt börjat regna robotsköldpaddor. De märker snart att de ruskiga pirayapiraterna ligger bakom det hela. De visar sig vara ute efter de värdefulla silverspindlarna och deras trådar av renaste silver! Ella och Felix måste sätta stopp för pirayapiraterna på något sätt. Det är ett uppdrag som är mycket, mycket farligt! För de måste ta sig in i pirayapiraternas borg, och därinne finns deras fruktade ledare - general Snart Fart."Upptäckarklubben och sköldpaddskanonen" är skriven av Bobbie Peers som är en av Norges mest framgångsrika barnboksförfattare. Han är även filmskapare och har vunnit guldpalmen i Cannes.Böckerna är illustrerade av Sandra Steffensen som även gjort dataspel och animerad film.Läs också: "Upptäckarklubben och marshmallowsmaskinen" [Elib].

Andra titlar av samma författare

169057
Av: Peers, Bobbie
192448
Av: Peers, Bobbie
216707
Av: Peers, Bobbie

Liknande titlar

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar