En kamp mot klockan [Elektronisk resurs] : [en Enzo Macleod-deckare] / Peter May ; översättning av Leif Jacobsen.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 4 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
215670
E-ljudbok:En kamp mot klockan [Elektronisk resurs] : [en Enzo Macleod-deckare] / Peter May ; översättning av Leif Jacobsen.:2020. E-ljudbok En kamp mot klockan [Elektronisk resurs] : [en Enzo Macleod-deckare] / Peter May ; översättning av Leif Jacobsen.
En kamp mot klockan [Elektronisk resurs] : [en Enzo Macleod-deckare] / Peter May ; översättning av Leif Jacobsen.
Av: May, Peter
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-ljudbok
Förlag: ModernistaElib [distributör]
Anmärkning:
E-ljudbok (strömmande)
Titel från e-ljudbok.
Ljud
Originaltitel: Blacklight blue
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
TREDJE BOKEN OM ENZO MACLEOD - AV FÖRFATTAREN TILL LEWIS-TRILOGIN Peter May är en författare jag skulle följa till världens ände. Marilyn Stasio, New York Times Enzo Macleod har diagnosticerats med en dödlig sjukdom och försöker samtidigt lösa ett av de mest förbryllande kalla fallen i Frankrikes historia. Tiden håller på att rinna ut för honom, i mer än en bemärkelse. Som om det inte vore illa nog blir hans dotter nästan dödad, Enzo själv blir rånad - och därefter häktad. Någon försöker smutskasta honom. Och sätta dit honom för mord. Det blir snart uppenbart att en mördare, som hittills alltid lyckats komma undan, nu har trätt fram ur det förflutna och är beredd att göra vad som helst för att stoppa Enzo. Som i sin tur tvingas göra bruk av all sin rättsmedicinska kunskap för att lösa fallet - innan det är för sent PETER MAY [f. 1951] är en flerfaldigt prisbelönt skotsk romanförfattare, bosatt i Frankrike, vars böcker sålt i över fyra miljoner exemplar. Hans Lewis -trilogi om Edinburgh-polisen Fin Macleod har hyllats av kritikerna både internationellt och i Sverige, och har vunnit en rad priser, bland annat Cezam Prix Littéraire Inter CE i Frankrike och The Barry Award för Årets bästa kriminalroman i USA. En av mina nya favoriter. Det här är väldigt bra! Magnus Utvik, Go'morron, SVT om Lewis-trilogin Peter May har en oerhört stark förmåga att skriva fängslande. Johannas Deckarhörna/Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

209522
Av: May, Peter
210574
Av: May, Peter
208591
Av: May, Peter
214971
Av: May, Peter

Liknande titlar

210574
Av: May, Peter
208591
Av: May, Peter
219862
Av: Braithwaite, Oyinkan
216601
Av: Craven, M. W
217306
Av: Cummins, Fiona
217689
Av: Cummins, Fiona
216396
Av: Musso, Guillaume
219864
Av: Lundh, Lotta
219854
Av: Berry-Dee, Christopher
132311
Av: Marklund, Liza
167349
Av: Eriksson, Jerker
167345
Av: Eriksson, Jerker

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar