Så undviker vi klimatkatastrofen : lösningarna vi har och genombrotten vi behöver / Bill Gates ; översättning: Margareta Eklöf.

214415
Bok:Så undviker vi klimatkatastrofen : lösningarna vi har och genombrotten vi behöver / Bill Gates ; översättning: Margareta Eklöf.:[2021]. Bok Så undviker vi klimatkatastrofen : lösningarna vi har och genombrotten vi behöver / Bill Gates ; översättning: Margareta Eklöf.
Så undviker vi klimatkatastrofen : lösningarna vi har och genombrotten vi behöver / Bill Gates ; översättning: Margareta Eklöf.
Av: Gates, Bill, 1955-
Utgivningsår: [2021].
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Albert Bonniers förlag
Originaltitel: How to avoid a climate disaster
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
I denna angelägna bok beskriver Bill Gates en omfattande plan för hur världen kan uppnå nollutsläpp av växthusgaser i tid för att undvika en klimatkatastrof.Bill Gates har ägnat ett decennium åt att undersöka orsakerna till och effekterna av klimatförändringarna. Med hjälp av experter inom fysik, kemi, biologi, teknik, statsvetenskap och ekonomi har han fokuserat på vad som måste göras för att stoppa planetens kanande bana mot en miljökatastrof. I den här boken förklarar han inte bara varför vi måste arbeta mot nollutsläpp av växthusgaser, han berättar också vad vi behöver göra för att nå målet.Han ger oss en tydlig bild av utmaningarna. Med sin förståelse för innovation och vad som krävs för att sätta nya idéer i verket redogör han för områden där teknik redan hjälper till att minska utsläppen. Han beskriver hur den tekniken kan bli mer effektiv, men också var banbrytande teknik behövs och vilka som står bakom de här betydelsefulla innovationerna. Slutligen lägger han fram en konkret plan för att uppnå målet om nollutsläpp, och föreslår inte bara en politik för världens regeringar att anta, men också vad vi själva kan göra för att hålla vår regering, våra arbetsgivare och oss själva ansvariga för att lösa det här.Bill Gates förtydligar att det inte kommer att vara enkelt att uppnå nollutsläpp, men om vi följer hans plan i det här boken, så skulle det vara möjligt.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

233288

Liknande titlar

210841
Av: Edman, Stefan
199441
Av: Laestadius, Staffan
123204
Av: Bogren, Jörgen
40236
Av: Bogren, Jörgen
198281
Av: Bogren, Jörgen
7198
Av: Westin, Madeleine
67554
Av: Jennings, Terry
195983
Av: Bengtsson, Lennart
216564
Av: Laestadius, Staffan
196327
Av: Wallace-Wells, David
200026
Av: Landin, Bo
206222
Av: Jeppsson, Jonathan
204408
Av: Persson, Arne
206597
Av: Bjerström, Erika

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar