Kramabstinens : skramlad scenpoesi / Louise Halvardsson.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
211349
Bok:Kramabstinens : skramlad scenpoesi / Louise Halvardsson.:[2020] Bok Kramabstinens : skramlad scenpoesi / Louise Halvardsson.
Kramabstinens : skramlad scenpoesi / Louise Halvardsson.
Av: Halvardsson, Louise
Utgivningsår: [2020]
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Poesiwerken publishing
Anmärkning:
Originalupplaga 2020.
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
I Kramabstinens – skramlad scenpoesi, skriver Louise Halvardsson om avsaknad av biologisk klocka, K-märkning av ett ex, fikarumsskräck, sorg över en död mormor och att söka jobb som kramerska. Kramabstinens är en bok som relaterar till ensamhet i olika former och blev till under coronapandemin, då livet som scenpoet radikalt förändrats med inställda events, begränsad publik och hemliga poesiträffar. "Rått och högt i tak, språkligt lekfullt och skrivet med säker rytmkänsla" – BTJ om debutdiktsamlingen Hejdå tonårsångest. Författaren och poeten LOUISE HALVARDSSON framför dikter på gator och torg, i teatersalonger och på biblioteksbalkonger, på festivaler och i skolsalar, på krogar och kaféer, i skogar och på sjukhus. Hon samarbetar ofta med musiker och performancekonstnärer. Halvardsson debuterade 2007 med ungdomsromanen Punkindustriell hårdrockare med attityd som vann Författarförbundets debutantpris Slangbellan. Hon har även gett ut Punkpoet med svensk brytning, diktsamlingen Hejdå tonårsångest samt reportageboken Svenglish.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

211346
Av: Halvardsson, Louise
56545

Liknande titlar

Om författaren

Loading...

Språk

Sök vidare

Taggar