Fri himmel : fysiskt och psykiskt våld i ett lesbiskt förhållande : en självbiografisk berättelse / Noah Lind.

207704
Bok:Fri himmel : fysiskt och psykiskt våld i ett lesbiskt förhållande : en självbiografisk berättelse / Noah Lind.:[2020]. Bok Fri himmel : fysiskt och psykiskt våld i ett lesbiskt förhållande : en självbiografisk berättelse / Noah Lind.
Fri himmel : fysiskt och psykiskt våld i ett lesbiskt förhållande : en självbiografisk berättelse / Noah Lind.
Av: Lind, Noah
Utgivningsår: [2020].
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Joelsgården förlag
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Fri himmel: "Det började med att jag lyssnade på hennes tårar och snart hade hon nästlat sig in i mitt liv I början var hon kärleksfull, men när jag var fast fick jag veta hur värdelös jag var.. Hon tog över mitt liv. En efter en jagades mina vänner och min familj bort. Till slut fick jag hjälp att fly till ett skyddat boende ..." Det här är en utlämnande , stark och naken självbiografi om hur det är att leva med en person som vill ha total kontroll; en sann berättelse om att under lång tid leva med psykisk och fysisk misshandel i ett lesbiskt förhållande. Författaren Noah berättar om hur våldet sakta knäckte henne. Boken vänder sig till anhöriga, vänner och andra drabbade, men även till alla som arbetar med våldsutsatta personer, i hopp om att den öppnar ögonen på dem som inte ser eller vill se våldets sanna natur. Kanske blir den blir ett startskottet för den som behöver fly och ett rött stoppljus för den som är på väg in i en relation trots att magkänslan säger nej. Detta betydelsefulla dokument ger röst åt alla som lever eller har levt i regnbågsförhållanden med våldsinslag. Våld är alltid våld, oavsett identitet. Det är en viktig bok för alla, våldsutsatta eller inte. Alla namn är fingerade, namn på orter och städer är utbytta och författaren skriver under pseudonym.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

Liknande titlar

105258
Av: Darj, Frida
200550
Av: Johansson, Pia
152317
Av: Axelsson Kihlblom, Lina
128409
Av: López, Vanessa
55699
Av: Norrhem, Svante
150230
Av: Norrhem, Svante
210693
Av: Farberger, Caroline
43851
Av: Ambjörnsson, Fanny
102017
Av: Sjöström, Bodil
198954
Av: Olbers Croall, Moa-Lina
178359
Av: Lundholm, Anton
203279
Av: Jackson, Stina

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar