206279
E-bok:Metro 2035 [Elektronisk resurs] / [Dmitrij Gluchovskij] ; översättning: Ola Wallin.:2020. E-bok Metro 2035 [Elektronisk resurs] / [Dmitrij Gluchovskij] ; översättning: Ola Wallin.
Metro 2035 [Elektronisk resurs] / [Dmitrij Gluchovskij] ; översättning: Ola Wallin.
Av: Gluchovskij, Dmitrij
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: ErsatzElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Metro 2035
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Fler utgåvor/delar:
Innehållsbeskrivning
MOSKVA ÅR 2035. Efter atomkriget som ödelade jorden har en människo spillra tjugo år senare skapat en ny civilisation i Moskvas vidsträckta tunnelbana. I underjorden jäser konflik terna när en okänd röta drabbar de livsviktiga svamp odlingarna. Hela metron hotas av utplåning. Men är invånarna verkligen de enda överlevarna? Finns det kanske fler städer som har klarat sig i atomvintern? Artiom, som redan räddat metron från undergång, är besatt av idén att finna en drägligare boplats och ger sig nästan dagligen ut i stadens livsfientliga ruinlandskap, klättrar upp i de övergivna höghusen och söker kontakt med omvärlden med hjälp av en gammal arméradio. Men etern är död. METRO 2035 är en fristående och avslutande fortsättning på succé böckerna Metro 2033 och Metro 2034. De bygger på sovjetiska myter om en hemlig stad under jorden och det faktum att Moskvametron byggdes för att motstå en kärnvapenattack. Böckerna har gjort succé och sålt i över 150.000 exemplar bara i Sverige. Det finns även ett datorspel som bygger på Gluchovskijs berättelser från Metro-världen/Innehållsbeskrivning från Elib.
Metro, del tre. Efter atomkriget som ödelade jorden har en skara människor tjugo år senare skapat en ny civilisation i Moskvas tunnelbana. Konflikter uppstår när en okänd röta drabbar de livsviktiga svampodlingarna, men är invånarna verkligen de enda överlevarna? Artiom är besatt av idén att finna en drägligare boplats och ger sig ut i stadens ruinlandskap och söker kontakt med omvärlden med hjälp av en gammal arméradio.

Andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

138217
Av: Gluchovskij, Dmitrij
138218
Av: Gluchovskij, Dmitrij

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

,Stigande ,Fallande

Om författaren

Loading...

Språk

Sök vidare

Taggar