Ja till njutning : sex och självkänsla efter femtio / Eva Sanner.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
205686
Bok:Ja till njutning : sex och självkänsla efter femtio / Eva Sanner.:[2020]. Bok Ja till njutning : sex och självkänsla efter femtio / Eva Sanner.
Ja till njutning : sex och självkänsla efter femtio / Eva Sanner.
Av: Sanner, Eva, 1959-
Utgivningsår: [2020].
Språk: Svenska
Medietyp: Bok
Förlag: Bonnier fakta
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Efter femtio är väl sexlivet ett avslutat kapitel? Eller? Nej, tvärtom upplever många kvinnor en stor frihet när de kan släppa frågan om barnalstrande och preventivmedel - nu kan fokus i stället ligga på lust och sexuell mognad. I denna viktiga bok visar Eva Sanner att det går att ha sex på ett annat sätt under den här delen av livet, så som vår kropp vill ha det. Vi får en fördjupad kunskap om klitoris, orgasmer och g-punkten och lär oss att hantera prövningar i våra relationer, kanske när vi inleder nya eller avslutar gamla, eller i att leva ensam. Och hur allt detta påverkar sexualiteten. Hon uppmuntrar oss dessutom att ta ansvar för vår personliga utveckling och att våga öppna dörren för ett sexliv på en helt ny nivå. Att träning, rätt kost och avslappning har stor betydelse för hur vi mår rent allmänt, det vet vi, men att det dessutom spelar en stor roll för vårt sexliv känner inte alla till. Hur viktigt är det egentligen med träning av kroppen, inklusive bäckenbotten och underlivet? Vad säger forskningen om hormoner och deras betydelse? Hur kan vi till exempel hantera specifika fysiska utmaningar på det sexuella området, och vilka hjälpmedel finns att få? Dessa frågor och många fler besvarar boken på ett både klokt och förtroendefullt sätt. Eva Sanner är parterapeut och författare till ett stort antal böcker om psykologi, relationer och intimitet. I sin nya bok öppnar hon för ett nytt förhållningssätt till sex som ger oss större frihet, mer lust och en fördjupad relation till oss själva och andra.

Här finns titeln:

Loading...

Andra titlar av samma författare

13654
Av: Sanner, Eva
14547
Av: Sanner, Eva

Liknande titlar

200122
Av: Taddeo, Lisa
194331
Av: Slimani, Leila
204626
Av: Gunnarsson, Lena
32638
Av: Jelinek, Elfriede
64129
Av: Nussdorfer, Angelo P
90623
Av: Sonntag, Linda
46910
Av: Cole, Babette
55083
Av: Engvall, May
58891
Av: Centerwall, Erik
106976
Av: Bengtsson, Torsten
200900
Av: Chavez Perez, Inti
207183
Av: Kalkair, Cookie

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar