204449
E-bok:Det brinner, Chamir! [Elektronisk resurs] / Angelica Öhrn.:2020. E-bok Det brinner, Chamir! [Elektronisk resurs] / Angelica Öhrn.
Det brinner, Chamir! [Elektronisk resurs] / Angelica Öhrn.
Av: Öhrn, Angelica
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Ordalaget BokförlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
"Stor ungdomslitteratur... Angelica Öhrns styrka ligger i hur hon med ett enkelt och rakt språk skapar både stora rymder och intimitet" Vestmanlands läns tidning Spänning i sommarhettan! Julias högsta dröm är på väg att bli sann. Snart är hon hästägare och det perfekta sommarlovet väntar. Eller? Om bara Chamir går igenom veterinärsbesikt ningen blir hon Julias egen häst. Då väntar det perfekta sommarlovet. Men det blir inte som Julia har tänkt sig. Det är den varmaste sommaren på länge; torka och bränder sprider sig och foderbristen blir påtaglig. Och plötsligt befinner sig Julia och Chamir i fara. Värmen trycker, paniken växer och spänningen med foderbristen stegras. Hur ska det gå för hästarna i stallet? Kommer Julia att få ett perfekt sommarlov till slut? En aktuell bok om hur klimatet kan påverka oss och hur människor hanterar sin oro på olika sätt. Det brinner, Chamir ! är en spännande bok för alla hästintresserade och för alla som växer upp och ställs inför situationer som man inte alltid kan påverka men som man på något vis måste hantera. ANGELICA ÖHRN har gett ut Drömmen om Chamir och Chamir och sommarpokalen . Det brinner, Chamir! är en fristående fortsättning./Innehållsbeskrivning från Elib.
Julias högsta dröm är på väg att bli sann. Snart är hon hästägare och det perfekta sommarlovet väntar. Om bara Chamir går igenom veterinärsbesiktningen blir hon Julias egen häst. Men det blir inte som Julia har tänkt sig. Det är den varmaste sommaren på länge; torka och bränder sprider sig och foderbristen blir påtaglig. Hur ska det gå för hästarna i stallet? Kommer Julia att få ett perfekt sommarlov till slut? /Btj.

Andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

203350
Av: Öhrn, Angelica
203386
Av: Öhrn, Angelica

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

203350
Av: Öhrn, Angelica
203386
Av: Öhrn, Angelica
195549
200238
Av: Hansson, Catharina
202578
Av: Hallberg, Lin
202807
Av: Dahlgren, Helena
144760
Av: Hallberg, Lin
195903
Av: Eriksson, Malin
200191
Av: Eklund Wilson, Erika
200192
Av: Eklund Wilson, Erika
154881
Av: Hansson, Anna
193151
Av: Fagerberg Embretsén, Ann
157580
Av: Eklund Wilson, Erika
144917
Av: Eklund Wilson, Erika
,Stigande ,Fallande

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar