Jag vill berätta något för dig [Elektronisk resurs] : [noveller] / Anna Gavalda ; översättning: Maria Björkman.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
204103
E-bok:Jag vill berätta något för dig [Elektronisk resurs] : [noveller] / Anna Gavalda ; översättning: Maria Björkman.:2019. E-bok Jag vill berätta något för dig [Elektronisk resurs] : [noveller] / Anna Gavalda ; översättning: Maria Björkman.
Jag vill berätta något för dig [Elektronisk resurs] : [noveller] / Anna Gavalda ; översättning: Maria Björkman.
Av: Gavalda, Anna
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Albert Bonniers förlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Fendre l'armure
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
I sju noveller berättar fransyskan Anna Gavalda om människor som av olika skäl kommer till en punkt i livet när de bestämmer sig för att öppna upp och berätta om det som känns svårt i sina liv. Med psykologisk skärpa och en suverän blick för det djupt mänskliga som förenar oss beskriver hon allas vår längtan efter förståelse, gemenskap och kärlek. Och hur ett förtroendefullt samtal kan få livet att ändra riktning. Översättare: Maria Björkman/Innehållsbeskrivning från Elib.
I sju noveller berättar fransyskan Anna Gavalda om människor som av olika skäl kommer till en punkt i livet när de bestämmer sig för att öppna upp och berätta om det som känns svårt i sina liv. Med psykologisk skärpa och en suverän blick för det djupt mänskliga som förenar oss beskriver hon allas vår längtan efter förståelse, gemenskap och kärlek. Och hur ett förtroendefullt samtal kan få livet att ändra riktning.

Andra titlar av samma författare

163567
154892
Av: Gavalda, Anna

Liknande titlar

Om författaren

Loading...

Språk

Sök vidare

Taggar