Jag säger det ni tänker [Elektronisk resurs] / Curtis Sittenfeld ; översättning av Klara Lindell.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 3 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
203921
E-bok:Jag säger det ni tänker [Elektronisk resurs] / Curtis Sittenfeld ; översättning av Klara Lindell.:2019. E-bok Jag säger det ni tänker [Elektronisk resurs] / Curtis Sittenfeld ; översättning av Klara Lindell.
Jag säger det ni tänker [Elektronisk resurs] / Curtis Sittenfeld ; översättning av Klara Lindell.
Av: Sittenfeld, Curtis
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Wahlström & WidstrandElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: You think it, I'll say it
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
En tvåbarnsmamma i villaförorten fantiserar om att förgöra en gammal vän vars präktiga livsstilsimperium kanske eller kanske inte är byggt på en lögn. En framstående advokat vet inte hur hon ska reagera när hon och hennes man på sin smekmånad stöter på hennes gamla plågoande från skoltiden. En bortkommen Ivy League-student får veta sanningen om en kursares till synes avundsvärda liv.Curtis Sittenfeld har gjort sig känd som en vass samtidsskildrare som förmänskligar dem hon skriver om samtidigt som hon gör ner dem. I hennes första novellsamling får vi en aldrig tidigare skådad uppvisning av hennes fenomenala förmåga att skapa karaktärer som bosätter sig i huvudet på läsaren (Washington Post). I samtliga tio noveller i Jag säger det ni tänker vänder Sittenfeld upp och ner på förutfattade meningar om klass, förhållanden och könsroller i ett land som tycks både på glid och ohjälpligt splittrat.Med gripande inlevelse och kuslig träffsäkerhet sätter Curtis Sittenfeld fingret på de tvivelaktiga beslut, missade förbindelser och stundtals häpnadsväckande sammanträffanden som utgör ett liv. Hon skriver verkligen det vi alla tänker - om vi nu kunde formulera oss lika slagfärdigt som en virtuos satiriker, lika fängslande som svunna tiders historieberättare och lika klarsynt som ett amerikanskt original. Översättare: Klara Lindell/Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

143731
Av: Sittenfeld, Curtis
164817
Av: Sittenfeld, Curtis
175098
Av: Sittenfeld, Curtis

Liknande titlar

190386
Av: Wolitzer, Meg
222082
Av: Ahlström, Kattis
204208
Av: O'Connor, Joseph
221669
Av: Bern Andersson, Frida
195912
Av: Frensborg, Maria
216654
Av: Herngren, Moa
216222
Av: Folkhammar, Kristofer
216401
Av: Steinwall, Emma
215710
Av: Sundqvist, Alexandra
209471
Av: Buchan, Elizabeth
215738
Av: Page, Libby
203865
Av: Vigan, Delphine de
216266
Av: Sjöberg, Lina

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar