203386
E-bok:Chamir och sommarpokalen [Elektronisk resurs] / Angelica Öhrn.:2020. E-bok Chamir och sommarpokalen [Elektronisk resurs] / Angelica Öhrn.
Chamir och sommarpokalen [Elektronisk resurs] / Angelica Öhrn.
Av: Öhrn, Angelica
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Ordalaget BokförlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Om hästar, vänskap, intriger, svek och försoning. När Julia blir fodervärd åt sin älsklingshäst Chamir och får flytta till privatryttarnas del av stallet ställs hon snart inför ett dilemma ska hon offra sina gamla kompisar för privat ryttarna som hon i hemlighet ser upp till och önskar att hon kan bli kompis med. På ridskolan finns Julias vänner Elin, Nour och Vanja, vars stora intresse är käpphästar, som de skapar själva och tävlar med. Julia hamnar i en situation där hon dras mellan att å ena sidan vilja vara med i käpphästleken men å andra sidan tycka att det är löjligt och att hon riskerar sin image hos privatryttarna. Chamir och sommarpokalen är en spännande bok för alla hästintresserade och för alla som växer upp och ställs inför svåra situationer. Det är inte alltid självklart att agera på rätt sätt, men man kan alltid ställa saker och ting till rätta. Chamir och sommarpokal en är en fristående fortsättning på Drömmen om Chamir . "En fin och spännande bok... Författarens beskrivning av relationer till familj och kompisar gör att boken är värd att läsas av alla i ålderskategorin 9-12" Karin Askerin "Författaren driver ett tydligt tema där vikten av att lita till sin egen självkänsla är centralt..." Bibliotekstjänst, Annakarin Lindberg/Innehållsbeskrivning från Elib.
När Julia blir fodervärd åt sin älsklingshäst Chamir och får flytta till privatryttarnas del av stallet ställs hon snart inför ett dilemma. På ridskolan finns Julias vänner Elin, Nour och Vanja, vars stora intresse är käpphästar. Julia hamnar i en situation där hon dras mellan att å ena sidan vilja vara med i käpphästleken men å andra sidan tycka att det är löjligt och att hon riskerar sin image hos privatryttarna.

Andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

203350
Av: Öhrn, Angelica
204449
Av: Öhrn, Angelica

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

203350
Av: Öhrn, Angelica
195549
204449
Av: Öhrn, Angelica
202578
Av: Hallberg, Lin
202807
Av: Dahlgren, Helena
200238
Av: Hansson, Catharina
195903
Av: Eriksson, Malin
144756
Av: Hallberg, Lin
144759
Av: Hallberg, Lin
144761
Av: Hallberg, Lin
200191
Av: Eklund Wilson, Erika
200192
Av: Eklund Wilson, Erika
145487
Av: Hansson, Anna
193151
Av: Fagerberg Embretsén, Ann
,Stigande ,Fallande

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar