Drömmen om Chamir [Elektronisk resurs] / Angelica Öhrn.

203350
E-bok:Drömmen om Chamir [Elektronisk resurs] / Angelica Öhrn.:2020. E-bok Drömmen om Chamir [Elektronisk resurs] / Angelica Öhrn.
Drömmen om Chamir [Elektronisk resurs] / Angelica Öhrn.
Av: Öhrn, Angelica
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Ordalaget BokförlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
"En klassisk hästbok med alla de välkända komponenterna... Personteckningen är varierat finmejslad... Julia ger inte upp sin dröm och det är det som är temat i boken. Att inte släppa sin dröm." Bibliotekstjänst, Annakarin Lindberg Vilken hästintresserad har inte drömt om en egen häst? Precis så är det för Julia. Hon drömmer om att Chamir på ridskolan ska bli bara hennes. Julia fyller 11 år och är övertygad om att hon kommer att få en egen häst i present. Och inte vilken häst som helst, utan älsklingshäs ten Chamir på ridskolan. Hon blir så besviken som bara en 11-åring kan bli, när allt hon får är en vecka på ett ridläger. Inte nog med det, snart får hon reda på att Chamir ska säljas för att han inte passar in på ridskolan. Hur ska Julia klara av att inte få träffa Chamir mer? Kan hon kanske köpa Chamir för egna pengar? På ridskolan finns även Julias nya vän Elin, ridskolläraren Sussi och hennes pappa Olle, som mest är en tjurig gubbe, men visar helt andra sidor ju längre man läser. Drömmen om Chamir är en härlig och spän nande bok för alla hästintresserade och för alla andra som längtar efter något, som har en dröm de kämpar för och inte kan släppa. Drömmen om Chamir är första fristående delen i serien om Julia och Chamir./Innehållsbeskrivning från Elib.
Julia fyller elva år och är övertygad om att hon kommer att få en egen häst i present. Inte vilken häst som helst, utan älsklingshästen Chamir på ridskolan. Hon blir så besviken när allt hon får är en vecka på ett ridläger. Snart får hon reda på att Chamir ska säljas för att han inte passar in på ridskolan. Kan hon kanske köpa Chamir för egna pengar? På ridskolan finns även Julias nya vän Elin, ridskolläraren Sussi och hennes pappa Olle.

Andra titlar av samma författare

203386
Av: Öhrn, Angelica
204449
Av: Öhrn, Angelica

Liknande titlar

203386
Av: Öhrn, Angelica
195549
204449
Av: Öhrn, Angelica
200238
Av: Hansson, Catharina
202578
Av: Hallberg, Lin
202807
Av: Dahlgren, Helena
206959
Av: Johansson, Ewa Christina
195903
Av: Eriksson, Malin
200191
Av: Eklund Wilson, Erika
200192
Av: Eklund Wilson, Erika
193151
Av: Fagerberg Embretsén, Ann
157580
Av: Eklund Wilson, Erika
144917
Av: Eklund Wilson, Erika
195980
Av: Hallberg, Lin

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar