Betydelsen av kärlek [Elektronisk resurs] / Helena Granström.

202642
E-bok:Betydelsen av kärlek [Elektronisk resurs] / Helena Granström.:2020. E-bok Betydelsen av kärlek [Elektronisk resurs] / Helena Granström.
Betydelsen av kärlek [Elektronisk resurs] / Helena Granström.
Av: Granström, Helena
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Natur & KulturElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Är det möjligt att förstå den man älskar om man inte lever i samma verklighet? Vad är poängen med att vara kärleksfull om man ändå är en hänsynslös förtryckare i ett annat universum? Och kan man överhuvudtaget komma nära en annan människa på riktigt? I sin nya roman skildrar Helena Granström en parallell tillvaro där en skrupelfri småbarnspappa, en ambivalent konstnär och en skräckslagen ingenjör lockar in huvudpersonen i lustens och intellektets förvecklingar. Schrödingers katt är varken död eller levande, den är både och. Men hur är det med kärleken? Betydelsen av kärlek är en djärv och lekfull roman om längtans många världar, och om huruvida två människor någonsin kan nå fram till varandra./Innehållsbeskrivning från Elib.
Är det möjligt att förstå den man älskar om man inte lever i samma verklighet? Kan man överhuvudtaget komma nära en annan människa på riktigt? I boken skildras en parallell tillvaro där en skrupelfri småbarnspappa, en ambivalent konstnär och en skräckslagen ingenjör lockar in huvudpersonen i lustens och intellektets förvecklingar. Schrödingers katt är varken död eller levande, den är både och. Men hur är det med kärleken?/Btj.

Andra titlar av samma författare

154718
Av: Granström, Helena
159155
Av: Granström, Helena
138350
Av: Granström, Helena
216277
Av: Granström, Helena

Liknande titlar

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar