201949
E-bok:Förväntan [Elektronisk resurs] : roman / Anna Hope ; översättning: Helen Sonehag.:2020. E-bok Förväntan [Elektronisk resurs] : roman / Anna Hope ; översättning: Helen Sonehag.
Förväntan [Elektronisk resurs] : roman / Anna Hope ; översättning: Helen Sonehag.
Av: Hope, Anna, 1974- .
Utgivningsår: 2020.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Sekwa förlagElib [distributör]
Anmärkning:
E-bok.
Titel från e-bok.
Text
Originaltitel: Expectation
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Hannah, Cate och Lissa är unga, färgstarka och oskiljaktiga. De bor i East End i London och deras tillvaro genomsyras av konst, aktivism, romantiska äventyr. De är fulla av liv och energi. De är bästa vänner. Tio år senare har livet inte blivit som de förväntade sig. Istället befinner de sig mitt bland spillrorna av misslyckade karriärer och svalnande äktenskap. Alla tre frågar sig samma sak: Hur lever man ett meningsfullt liv?/Btj.
Hannah, Cate och Lissa är unga, färgstarka och oskiljaktiga. De bor i East End i London och deras tillvaro genomsyras av konst, aktivism, romantiska äventyr och känslan av att ha hela livet framför sig. De är fulla av liv och energi. De är bästa vänner. Tio år senare har livet inte riktigt blivit som de förväntade sig. Istället befinner de sig mitt bland spillrorna av misslyckade karriärer, IVF-försök och svalnande äktenskap. Alla tre längtar efter något de andra har. Alla tre brottas med samma fråga: Hur lever man ett lyckligt och meningsfullt liv? "Förväntan" är en roman om vänskapens toppar och dalar, hur den kan tappa fart men sedan komma tillbaka starkare än någonsin. Om kärlek, systerskap och frågeställningar som definierar en hel generation. Med blixtrande intelligens och knivskarp blick utforskar Anna Hope gränslandet mellan förhoppningar och verklighet - en plats full av drömmar, längtan och smärta - där vi alla lever våra liv./Innehållsbeskrivning från Elib.

Andra titlar av samma författare

,Stigande ,Fallande

Liknande titlar

,Stigande ,Fallande

194464
Av: Cedervall, Marianne
194594
Av: Keysendal, Yrsa
189813
Av: Eriksson Sandberg, Moa
204742
Av: Olsson, Sara H
183275
Av: Jägerfeld, Jenny
190324
Av: Ajvide Lindqvist, John
198636
Av: Alakoski, Susanna
204856
Av: Sandblom, Josefine
185404
Av: Eriksson Sandberg, Moa
203972
Av: Brynhildsen, Anna
201770
Av: Petterson, Per
203767
Av: Schantz, Madeleine
136534
Av: Jansson, Anna
136995
Av: Glaser, Pernilla
,Stigande ,Fallande

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar