Mademoiselle X [Elektronisk resurs] / MIkael Ressem.

200616
E-bok:Mademoiselle X [Elektronisk resurs] / MIkael Ressem.:2019. E-bok Mademoiselle X [Elektronisk resurs] / MIkael Ressem.
Mademoiselle X [Elektronisk resurs] / MIkael Ressem.
Av: Ressem, Mikael
Utgivningsår: 2019.
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: Lind & Co
Anmärkning:
E-bok.
Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Markerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Del 9: Erik Sandström På en bensinstation i Gävle har en ung kvinna bundit fast en man och hällt tändvätska över honom. Med ett leende släpper hon en brinnande tändare i hans knä. Samma dag sker ännu ett bestialiskt mord, också det utfört av en ung kvinna. De två kvinnorna verkar inte ha något gemensamt, inte mer än att de båda är övertygade om att de inte lever. Ambulanssjuksköterskan Erik Sandström är på plats i samband med morden, det är också ordningspolisen Patrik Andréasson. Deras gemensamme vän, den udda karaktären Tomas Svensson, intresserar sig för fallen. Det finns något där som påminner honom om hans förflutna, något som han trodde var begravt. Men ingenting får vila i det förflutna. Och den som redan tror sig vara död har inget att förlora. [Elib].

Andra titlar av samma författare

195711
Av: Ressem, Mikael
194530
Av: Ressem, Mikael
206312
Av: Ressem, Mikael
214221
Av: Ressem, Mikael

Liknande titlar

Om författaren

Loading...

Språk

Taggar