Tiger Svensson och den hemliga katten [Elektronisk resurs] / Sarah Lean ; översättning: Marie Marchner ; illustrationer: Anna Currey.

Gå till första sidan   Gå till föregående sida   1 2 Gå till nästa sida   Gå till sista sidan  
166354
E-bok:Tiger Svensson och den hemliga katten [Elektronisk resurs] / Sarah Lean ; översättning: Marie Marchner ; illustrationer: Anna Currey.:nnnn E-bok Tiger Svensson och den hemliga katten [Elektronisk resurs] / Sarah Lean ; översättning: Marie Marchner ; illustrationer: Anna Currey.
Tiger Svensson och den hemliga katten [Elektronisk resurs] / Sarah Lean ; översättning: Marie Marchner ; illustrationer: Anna Currey.
Av: Lean, Sarah (Författare/medförfattare)
Utgivningsår: nnnn
Språk: Svenska
Medietyp: E-bok
Förlag: B Wahlströms
Anmärkning:
Online epub (3.93 MB)
Offline epub med Adobe-kryptering (3.93 MB)
Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna Omarkerad betygsstjärna
Innehållsbeskrivning
Tiger Svensson är nervös. Hennes föräldrar har bestämt att hon ska tillbringa sommarlovet hos sin farmor som hon aldrig har träffat. Tänk om farmor är gammal och tråkig, eller om de inte kommer överens? Som tur är visar det sig snabbt att farmor är jättesnäll, och hon gillar djur precis lika mycket som Tiger. Hon har till och med jobbat med vilda djur i Afrika, och har hur många historier som helst att berätta. Den här sommaren kommer bli ett riktigt äventyr!Eftersom farmor inte hunnit göra iordning sitt nya hus än, får de sova i ett tält i trädgården. Och bara några timmar efter att Tiger anlänt, dyker farmors andra sommargäst upp - en liten föräldralös vårtsvinsunge! Tiger och grannpojken Tom hjälper farmor att ta hand om vårtsvinet, och det är verkligen ett stort jobb att uppfostra ett busigt litet vårtsvin. Och det dröjer inte länge förrän det dyker upp ännu en som vill vara med i deras gäng. En vit liten katt som ingen verkar veta vems den är, eller var den hör hemma. Kanske behöver den också bli omhändertagen lite? [Elib]

Andra titlar av samma författare

169060
Av: Lean, Sarah

Liknande titlar

Om författaren

Loading...

Språk

Sök vidare

Taggar